Besök från utlandet

Här kommer en liten uppdatering!
Jaja, jag vet, det var ett tag sedan, men bättre sent än aldrig.
Jag hade bästaste K på besök i en vecka. Det blev trångt i lägenheten med madrass på golvet, men herregud, så roligt det var att träffa henne igen.
Det blev prat non-stop om allt från svenska jultraditioner till onödiga komplimanger på krogen (du vet vad jag pratar om, I). 
En galet rolig vecka. 

Glögg hos föräldrarna

Vi åt julbord (K gillade inte Janssons frestelse eller köttkorv), lyssnade på adventssånger i kyrka, fotade julljus, drack julmust, besökte Ullared (K var inte imponerad). Drack glögg med föräldrarna, blev bjudna på mat av föräldrarna och moster med sambo, åt god mat på Pinchos, hann presentera K för bror + sambo och brorson, hade mys/tjejkväll hemma hos I med god mat och massa skratt. 


Massa god mat på Pinchos

Vi jagade julblommor till farfar, planerade att dricka kaffe på Espresso House flera gånger för att istället hamna någon annanstans, skrattade gott åt texten till "Side to Side" varje gång den spelades på radion, sjöng högt till Celine Dion likt ylande vargar (bästa sättet att sjunga Celine, klart) och gick på lussekonsert (som K älskade).

Stadsbiblioteket i Halmstad

Vi passade även på att fira K's 30-års dag!
Det blev sång på morgonen (jag sjöng "Ja må hon leva"), födelsedagslunch och sedan var tanken att vi skulle ta en liten drink på kvällen.
En drink blev flera drinkar, vi dansade och skrattade tills så gott som alla muskler i kroppen värkte och nästa dag var jag bakfull, men väldigt nöjd med gårdagen. 
Tack till DJ:n som spelade grym musik (Joan Jett's "I love rock'n'roll" går hem varje gång) och tack till alla 40+are som röjde på dansgolvet likt det var nyårsafton 1999.
Utan tvekan en av de absolut bästa kvällarna det här året.

Lussekonsert


Kommentarer

Populära inlägg